Abonamente 2020

 

ÎN LUNA MAI, TRIBUNA ÎNVĂȚĂMÂNTULUI APARE EXCLUSIV ONLINE

Stimați cititori,

În luna mai, revista Tribuna învățământului apare exclusiv online.
Decizia suspendării apariției tipărite a fost luată pe fondul situației create de pandemia COVID-19 și al Stării de Urgență instituite la nivel național.
În favoarea ei, stau două argumente importante: suspendarea procesului de învățământ în forma întâlnirilor directe și închiderea temporară a unităților de învățământ; dorința revistei Tribuna Învățământului de a proteja publicul cititor de posibile riscuri determinate de circulația exemplarelor tipărite.

Revista își va relua apariția tipărită odată cu depășirea situației de criză.

Vă invităm să ne trimiteți articole și materiale în vederea publicării pe adresa: redacție@tribunainvatamantului.ro

Pentru detalii, ne puteți suna la tel.: 0769.016.884

Tribuna Învățământului este alături de școala românească, de elevi, cadre didactice și părinți, și susține toate eforturile care se fac la nivel oficial și pe toate planurile în situația de față: cursuri și evaluări online, comunicare permanentă între toți actorii educației, căutarea de soluții pentru recuperarea perioadei suspendate și susținerea examenelor naționale, solidaritate și empatie.

Vă asigurăm de susținerea noastră în această încercare prin care trecem cu toții și vă dorim multă sănătate!

Redacția Tribuna Învățământului


Tribuna Învățământului este revista națională a educației românești, o publicație de prestigiu, fondată în 1949, care, în 2019, a împlinit 70 de ani de existență.

Apare lunar, 12 numere/an, format A4, glossy, 96 pag., preț/exemplar: 19 lei 

Tribuna Învățământului: mijloc de informație calificată, spațiu al exprimării, mediu de elită al ideilor și al dialogului, sprijin în carieră, partener în educație.

Domenii și arii de interes: educația în România, Uniunea Europeană și în lume, științele educației, pedagogie, didactică, psihologie, management, formare continuă, conversie profesională, consiliere, comunitate, administrație publică, societate, știință, tehnologie, cultură, spiritualitate, civilizație, sănătate, mediu, sport.

În paginile Tribunei: resurse educaționale, teorii, concepte, bibliografie de specialitate, curente și tendințe, strategii didactice, creativitate și inovare, experiențe, bune practici, mobilități, excelență și performanță, modele, meridiane educaționale, univers editorial, consiliere legislativă și juridică. Povești de succes. Și multe altele.

Tribuna Învățământului: O revistă de prestigiu, comprehensivă, redefinită în era digitală, sub semnul excelenței, inovației și al viitorului, REVISTA Educației din România.

 DOUĂ CATEGORII DE ABONAMENT ANUAL

 ABONAMENT STANDARD:  1 exemplar din REVISTĂ lunar; 12 numere de revistă/an;

  • Preț de bază: 228 lei; Ofertă de abonare: 195 lei;
  • Se contractează la Poșta Română, la Redacție sau online.

 ABONAMENT PREMIUM: 1 exemplar din REVISTĂ lunar + 1 CARTE DIDACTICĂ/trimestru; 12 numere de revistă/an + 4 cărți didactice/an

  • Preț de bază: 368 lei; Ofertă de abonare: 290 lei
  • Se contractează la Redacție sau online.

  Pentru detalii despre oferta de publicitate puteți suna la numarul de telefon: 0740.223.004, sau scrie un e-mail pe adresele: sorin.ivan@tribunainvatamantului.ro,  redactie@tribunainvatamantului.ro.

  Plata pentru instituţiile bugetare se va efectua în contul:

 Cont IBAN: RO78 TREZ 7005 069X XX00 3029 – ATCMB; TREZORERIE, Sector 1, Bucureşti;

CUI: RO13965909 (Grupul Editorial ART)

  Plata pentru persoane fizice şi persoane juridice se va efectua într-unul dintre conturile:

Cont IBAN: RO18 RNCB 0072 0076 8412 0001 – BCR, Sector 1

Cont IBAN: RO09 BACX 0000 0011 9541 7000 – UNICREDIT

CUI: RO13965909 (Grupul Editorial ART)

Revista se află la poziţia 19077 în Catalogul Poştei Române.