Târguri de oferte universitare în sud-estul României

Târguri de oferte universitare în sud-estul României
Foto: UDJG

Universitatea Dunărea de Jos din Galați lansează o campanie amplă de promovare a ofertei educaționale pentru admiterea din acest an. Acțiunea constă într-o serie de târguri educaționale – Student#UDJG – organizate în parteneriat cu inspectorate școlare județene din sud-estul țării, cu prezență fizică, în perioada aprilie-mai. Programul târgurilor educaționale universitare este următorul:

  • Brăila – 5 aprilie
  • Focșani – 7 aprilie
  • Buzău – 12 aprilie
  • Tulcea – 14 aprilie
  • Slobozia – 3 mai
  • Galați – 5 mai

Prof. univ. dr. ing. Silvius Stanciu, prorector al UDJG, responsabil cu organizarea campaniei de promovare: „Așteptăm să ne întâlnim cu tinerii dornici să studieze, să își lărgească orizonturile. Vrem să le arătăm ce avem mai bun, să îi atragem la Universitea Dunărea de Jos din Galați, unde se face performanță educațională și se pun bazele unor cariere solide.”

În avanpremieră, organizatorii subliniază că la târgurile de oferte educaționale din acest an, elevii de liceu „vor putea face cunoștință cu profesorii și studenții celor 14 facultăți, vor vedea experimente și vor participa la concursuri, vor afla care sunt programele de studiu și specializările scoase la concurs la admiterea din acest an, dotările din campusul Al. I Cuza, oportunitățile în carieră și posibilitățile de angajare pe care le oferă studiul în cadrul UDJG. În plus, cei interesați pot afla despre licența a II-a, programele de conversie, oferta educațională a universității la nivel de masterat și doctorat, programele postuniversitare de formare și dezvoltare profesională, cursuri de perfecționare pe care UDJG le organizează”.