Târg internațional pentru masterat

Târg internațional pentru masteratHult Business School va organiza un târg online denumit “Master virtual event”, în care absolvenții de licență pot alege programe de studiu de la universități recunoscute internațional.

În data de 28 aprilie va avea loc Master virtual event, în cadrul căruia participanții pot afla cum să obțină o bursă pentru unul dintre programele de masterat de la Hult Business School, acestea fiind: Masters in International Business, Masters in International Marketing, Masters in Finance, Masters in Business Analytics. De asemenea, în timpul evenimentului, studenții vor putea avea întâlniri individuale cu Fabio Nard – coordonator de admitere la Hult Business School, apoi vor avea parte de seminarii web interactive conduse de Stefania Giannoulidis (directorul principal de înscriere), dar și de păreri ale studenților actuali.

Evenimentul va începe la ora 15, cu întâlnirea “Hult Global One-Year Degrees and Applications Panel” cu Stefania Giannoulidis, Senior Director of enrollment, Hult Business School, ce va dura aproximativ o oră. De la ora 16, va avea loc conferința  “Success stories – Hult Students and Ambassador Chat” , în cadrul căruia studenții își vor povesti experiențele la Hult și ascensiunea în cariera după absolvire, durata fiind de jumătate de oră. Pe parcursul întregului eveniment, participanții vor putea beneficia de întâlniri individuale cu reprezentanții Hult Business School, de la ora 15, la ora 18.

Date fiind condițiile pandemice actuale, evenimentul de va desfășura online, iar accesul se va face în mod gratuit, în baza accesării acestui link.

“Acest chat online vă va conecta direct cu reprezentanții și studenții de la Hult Business School din confortul casei, biroului, smartphone-ului sau tabletei. După ce v-ați conectat, veți putea explora informațiile și oportunitățile disponibile și veți putea participa la chat-uri text 1-la-1 cu reprezentanți de la Hult Business School. Împărtășiți-vă experiența și experiența și primiți răspuns la toate întrebările dvs. Nu ratați seminariile web transmise în direct și sesiunile de întrebări și răspunsuri.”, au transmis organizatorii cu privire la eveniment.