Simularea admiterii la UMFST George Emil Palade din Târgu-Mureș

Simularea admiterii la UMFST George Emil Palade din Târgu-Mureș

Pentru aspiranții la studenție, Liga Studenților din Târgu Mureș, în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie George Emil Palade din Târgu-Mureș organizează o primă simulare a examenului de admitere pe 14 martie 2021. Organizatorii ne oferă primele informații.

Înscrierile au început

Doritorii de participare la simulare trebuie să-și creeze un cont pe: http://simulareadmitere.lstgm.ro/.

Există trei forme de desfășurare a simulării. Oricine vrea să se testeze în vederea admiterii este invitat să aleagă varianta la care dorește să participle:

  • prima simulare, din 14 martie – taxă 50 de lei
  • simularea din 14 martie, acces la următoarea simulare (data va fi anunțată după prima simulare) și mini teste (vor fi disponibile din februarie și vor consta în teste de 15-20 întrebări din fiecare capitol, încărcate pe platforma digitală) – pachet de 100 de lei
  • simularea din 14 martie, acces la următoarele două simulari (datele vor fi anunțate după prima simulare) și miniteste (vor fi disponibile din februarie și vor consta în teste de 15-20 întrebări din fiecare capitol, încărcate pe platforma digitală) – pachet de 140 de lei

Plata se poate efectua online direct pe site sau prin transfer bancar.

Siguranța și sănătatea candidaților, în prim-plan

Organizatorii subliniază că pentru a fi la curent cu ultimele detalii, doritorii de participare sunt invitați să viziteze blogul simulării: https://simulare.lstgm.ro/. Totodată, reiterând prioritatea pe care o acordă siguranței și sănătății participanților, accentuează că vor reveni „cât de curând cu mai multe informații legate de modul de desfășurare”.