Program de învățare online „România cu Mintea deschisă”

Program de învățare online „România cu Mintea deschisă”

De ziua națională, în contextul care domină în prezent cunoașterea, educația și formarea, un program de învățare – „România cu mintea deschisă” – își poate dovedi utilitatea. Îl oferă cadou oricărui doritor compania de training Learning Architect, aflată în top 3 de profil în România.

Este un program gratuit, pe care inițiatorii îl caracterizează ca „un program prin care ne pregătim mintea pentru a rămâne deschiși, flexibili, conectați cu oamenii, indiferent de contextul extern, o călătorie de învățare online care se adresează tuturor celor interesați să privească în interiorul lor și să își dezvolte o mentalitate care îi va ajuta să facă față cât mai bine provocărilor actuale și viitoare”.

Disponibil în perioada 1 decembrie 2020-31 ianuarie 2021, programul poate fi accesat prin descărcarea aplicației de mobil LearnON și include:

  • 10 episoade video cu informatii si tehnici de antrenare a mentalității
  • 12 misiuni de învățare prin care participanții aplică practic ceea ce au descoperit
  • Comunitate deschisă în care cursanții pot împărtăși idei și pot adresa întrebări
  • Resurse de învățare personalizate după interesele fiecăruia

Accesarea se face prin aplicația de mobil LearnON, disponibilă gratuit în Magazin Play și App Store.

Program de învățare online „România cu Mintea deschisă”
Ștefania Antone

Oferind programul de învățare „România cu mintea deschisă”, Ștefania Antone, Managing Partner Learning Architect, subliniază: „Trăim un 1 Decembrie pe care nu ni l-am imaginat și ne-am gândit să oferim, din ce avem noi de dat, un dar care să facă bine. Noi suntem în contact cu foarte mulți oameni, participanți la training, oameni din companii și mulți ne spun că se simt obosiți după acest an dificil, un an care ne-a pus la încercare reziliența. Soluții magice nu există și este o parte de suferință inevitabilă aici, pentru că fiecare dintre noi a pierdut ceva, unii am pierdut obiceiuri, experiențe, alții mai mult, joburi, relații, oameni. Însă noi credem că există o soluție care ne poate ajuta pe toți, pe termen lung, și anume să devenim mai conștienți și să ne antrenăm mindsetul. Mentalitatea, suita de gânduri, atitudini, credințe reprezintă filtrul prin care procesăm ceea ce ni se întâmplă”.