Cursuri online pentru atras bani de la investitori

Cursuri online pentru atras bani de la investitori

Și atragerea de bani necesită școală! O școală în acest sens este „Startup de succes”, o platformă de cursuri online pentru tineri antreprenori aflați la început de drum cu startup-urile lor. Primul curs este „Cum să atragi bani de la investitori”, definit ca „special creat pentru antreprenorii români care vor să accelereze dezvoltarea startup-urilor tech și să obțină finanțare de la investitori”. Înscrierile la curs se fac accesând link-ul StartupDeSucces.ro.

Obiectivul cursului este „să îi învețe pe antreprenori pașii pe care trebuie să îi facă pentru a construi un startup de succes, cum să întâlnească investitorii și mai ales cum să îi convingă că startup-ul lor este unul în care merită să investească”.

Structura cursului cuprinde „cinci module cu peste 80 de lecții video care însumează peste 20 de ore de informație concentrată, adaptată la realitatea antreprenorială de zi cu zi ce îi va ajuta pe antreprenori să atragă investiții pentru startup-urile lor. Mai mult, programul este gândit să arate perspectiva unui investitor atunci când evaluează un startup pentru o eventuală investiție. Acesta se desfășoară în limba română și este primul curs de acest fel adaptat la contextul din țara noastră. La finalul programului, utilizatorii vor primi și un certificat de absolvire. De asemenea, odată înscriși, participanții vor avea acces la o comunitate de fondatori de startup-uri și alte oportunități de networking”. Creatorul și trainerul cursului este antreprenorul în serie Sergiu Biriș: „Proiectul StartupdeSucces.ro se bazează pe experiența mea de peste 15 ani în antreprenoriat și investiții în startup-uri de tehnologie, prin care îmi propun să îi ajut pe antreprenorii aflați la început de drum să construiască un startup solid, beneficiind de resursele necesare pentru o creștere accelerată pe piață. Primul curs disponibil Cum să atragi bani de la investitori este cel mai complex curs online, în limba română, adaptat la contextul de business din România, în urma căruia cursanții vor deprinde procesul pe care un antreprenor trebuie să-l parcurgă pentru a obține finanțare de la un investitor pentru proiectul lor”.

De la Trilulilu la cele mai mari festivaluri muzicale

Sergiu Biriș
Sergiu Biriș

Palmaresul de creator în domeniu al lui Sergiu Biriș cuprinde: Trilulilu – platformă de video sharing fondată în 2007, achiziționată de compania Digitap; Zonga – serviciu de streaming de muzică fondat în 2011, care a atras investitori precum Vodafone; LiveRail – companie de publicitate online, unul dintre cele mai de succes startup-uri românești, fondat în 2007, achiziționat de compania Facebook în 2014 pentru circa 500 milioane de dolari; Eventmix.live – platformă prin care organizatorii de evenimente pot organiza online pe site-ul propriu conferințe, workshopuri, webinarii, concerte, cursuri în contextul generat de pandemia cu noul coronavirus, platformă evoluată din Soundmix, aplicație lansată în 2019, care le permitea pasionaților de muzică electronică să urmărească online cele mai mari festivaluri din industrie, concerte ale DJ-ilor preferați și care a transmis live festivalul Neversea din 2019.