Concursul ideilor de afaceri pornește de la UPB

Concursul ideilor de afaceri pornește de la UPB

Universitatea Politehnica din București lansează provocarea: Ai o idee de afacere? Centrul de antreprenoriat UPBizz organizează un concurs: „Fii Antreprenor 4.0”. Este pentru echipe de studenți cu spirit de antreprenor din universitățile tehnice member ale ARUT – Alianța Română a Universităților Tehnice. Fondul de premiere este de 23.000 de lei, cofinațat de Ministerul Educației și Cercetării în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2020-0075.

Concurenții trebuie să se organizeze în echipe de maximum 5 studenți, care să-și bată capul împreună și să genereze idei de business, cer inițiatorii, „cât mai realiste, inovatoare și sustenabile”. Poate fi business, practice, în orice domeniu: agricultură, turism, comerț, medicină, inginerie etc. Fiecare echipă are dreptul să se înscrie cu o singură idee de afacere, pe baza formularului disponibil la www.upb.ro, www.antreprenoriat.upb.ro, care trebuie expediat cu planul ideii și cu un clip de prezentare a afacerii cât mai creativ și mai convingător până la 13.11.2020, ora 23.59.

Echipele admise în finală se reunesc online și fiecare va trebui să prezinte argumente pentru oportunitatea de implementare a afacerii și va răspunde întrebărilor juriului.

Concursul ideilor de afaceri pornește de la UPB