Burse de studiu la cea mai mare universitate de business din Europa

Burse de studiu la cea mai mare universitate de business din Europa

WU Executive Academy, parte a Universității de Economie și Afaceri din Viena (WU), cea mai mare universitate de business din Europa, deschide sesiunea de burse de studiu pentru programul Professional MBA din Viena și pentru programul Executive MBA Bucharest, adresate managerilor și antreprenorilor români și străini. Valoarea totală a burselor este de 200.000 de euro. Înscrierile pentru burse se desfășoară până la 30 iunie 2022. Informații complete sunt disponibile pe site-ul WU Executive Academy.

Programul va începe în noiembrie și se va desfășura pe parcursul a 16 luni, în regim part-time. Acesta cuprinde 14 module, care încorporează noțiuni esențiale de management general și leadership global, dar și noi domenii de interes, cum ar fi transformarea digitală, business analitytics sau change management. Cursanții au ocazia să lucreze cu profesori de renume internațional de la WU și alte universități de afaceri de elită din întreaga lume, printre care IE, ESADE (Spania), Frankfurt School of Finance & Management (Germania) sau Carlson School of Management (USA).

Adriana Georgescu, Program Manager al WU Executive MBA Bucharest: „WU Executive Academy pune un accent deosebit pe sprijinirea candidaților cu potențial, antreprenori sau manageri din zona corporatistă, să își atingă obiectivele educaționale și de carieră, mai ales în această perioadă de criză. Bursele sunt adresate tuturor aplicanților care își vor achita programul din fonduri proprii și care pot dovedi prin documentele depuse și în timpul interviului că vor aduce un plus de valoare în timpul programului.”

Prof. Phillip C. Nell,director academic, Executive MBA Bucharest: „Studenții programului nostru de Executive MBA dobândesc un nivel complex de cunoștințe de management, într-un mod axat pe practică, pe baza celor mai recente cercetări și a expertizei profesorilor de renume din Europa și SUA. Abordarea noastră le oferă toate instrumentele necesare pentru a gestiona cu succes noile provocări din mediul de afaceri global, cum ar fi transformarea digitală sau perturbările lanțului de aprovizionare. Sperăm să ne menținem în continuare trendul de creștere al numărului de participanți, de care ne-am bucurat în ultimii ani.”

Clasări în topuri academice mondiale

WU Executive Academy este o instituție recunoscută internațional pentru calitatea programelor sale de educație executivă. În ediția din 2021 a clasamentului Financial Times (FT) Executive MBA (EMBA), WU Global Executive MBA a ocupat locul 34 din cele 100 de programe luate în considerare. Astfel, acesta s-a clasat pentru a patra oară în top 50 al celor mai bune EMBA-uri și, după 2020, pentru a doua oară consecutiv în top 35. Programul a obținut rezultate deosebite la trei categorii care prezintă un interes special pentru viitorii studenți: salariul anual (219.000 USD), experiența internațională de studiu (locul 10) și experiența profesională (locul 11).

WU Executive Academy este parte a Universității de Economie și Afaceri din Viena (WU), cea mai mare universitate de business din Europa și a doua cea mai bună universitate din țările vorbitoare de limbă germană. WU se bucură de mai bine de 100 de ani de o reputație excepțională în calitate de furnizor de educație în domeniul managerial. Portofoliul educațional al WU Executive Academy include de la programe de MBA, EMBA, Professional MBA, Master of Laws, la certificări universitare, programe corporate, dar și diverse seminarii, fiind unul dintre principalii furnizori de educație executivă din Europa Centrală și de Est.