Numarul din aprilie 2020 al revistei Tribuna Învățământului va fi disponibil exclusiv online

Stimați cititori,

Tribuna Învățământului a luat decizia de a-și suspenda apariția tipărită în cursul lunii aprilie. Numărul 4, serie nouă al revistei va fi disponibil online.

Decizia suspendării a fost luată pe fondul situației create de pandemia COVID-19 și al Stării de Urgență instituite la nivel national. În favoarea ei, stau două argumente importante: suspendarea procesului de învățământ în forma întâlnirilor directe și închiderea temporară a unităților de învățământ; dorința revistei Tribuna Învățământului de a proteja publicul cititor de posibile riscuri determinate de circulația exemplarelor tipărite. Numărul suspendat din aprilie al revistei, disponibil doar online, va fi recuperat în forma tipărită odată cu depășirea crizei și întoarcerea la normalitate. Abonamentele anuale contractate de cititori vor fi integral onorate de redacție.

Până la normalizarea situației, vă invităm să ne trimiteți articole și materiale în vederea publicării pe adresa: redacție@tribunainvatamantului.ro

Pentru detalii, ne puteți suna la tel.: 0769.016.884

Tribuna Învățământului este alături de școala românească, de elevi, cadre didactice și părinți, și susține toate eforturile care se fac la nivel oficial și pe toate planurile în situația de față: cursuri și evaluări online, comunicare permanentă între toți actorii educației, căutarea de soluții pentru recuperarea perioadei suspendate și susținerea examenelor naționale, solidaritate și empatie.

Vă asigurăm de susținerea noastră în această încercare prin care trecem cu toții și vă dorim multă sănătate!

Redacția Tribuna Învățământului