Socialize

Facebook
Home » Institutii » Ministerul Educatiei » Ministrul Remus Pricopie a avut întâlniri de lucru cu ministrul portughez al Educaţiei, Nuno Crato

Ministrul Remus Pricopie a avut întâlniri de lucru cu ministrul portughez al Educaţiei, Nuno Crato

Ministrul Edu­caţiei Naţionale, Remus Pricopie, a avut o serie de întâlniri de lucru, în perioada 21-22 no­iem­brie, cu ministrul Educaţiei, Învăţă­mântului Superior și Știinţei din Portugalia, Nuno Crato, prilejuite de vizita acestuia în România. Din delegaţia minis­trului portughez au făcut parte și Ricardo Costa, consilierul ministrului, Luís Silva, președinte al Institutului Tehnic Superior, și profesorul Manuel Fiolhais, de la Universitatea din Coimbra. Delegaţia oficială a fost însoţită de Excelenţa Sa ambasadorul Portugaliei la București, Joăo Bernardo Weinstein.

Joi, 21 noiembrie, la ora 09.30, ministrul Remus Pricopie și ministrul delegat Mihnea Costoiu i-au prezentat ministrului Nuno Crato, la Măgurele, proiectul ELI-NP (The Extreme Light Infrastructure – Nuclear Physics Facility). De la 14.30, delegaţia oficială s-a întâlnit cu reprezentanţi ai Parlamentului și a vizitat clădirea Parlamentului. Ziua de lucru s-a încheiat cu o vizită la Universitatea Politehnica, la ora 17.00.

Vineri, 22 noiembrie, de la ora 09.00, ministrul Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie, a primit delegaţia Portugaliei la sediul Ministerului Educaţiei Naţionale. Între 10.30 și ora 13.00, ministrul portughez a vizitat Liceul Eugen Lovinescu, din București, și Centrul de Limbă Portugheză al Institutului Camões din cadrul Universităţii București. (Biroul de Presă al MEN)