Socialize

Facebook
Home » Actualitate » Stiri si comunicate » Elevii, studenții, părinții – colaboratorii Tribunei Învățământului: Veniți în agora dezbaterii publice a Educației din România!

Elevii, studenții, părinții – colaboratorii Tribunei Învățământului: Veniți în agora dezbaterii publice a Educației din România!

Invităm elevii, studenții, părinții și pe toți cei interesați de educație să devină colaboratorii Tribunei Învățământului. Așteptăm la redacție mesaje, opinii, semnale, propuneri, dar și comentarii, analize, interviuri, reportaje etc. referitoare la actualitatea educației, inspirate din realitatea școlii românești, de evenimentele, procesele și fenomenele din interiorul acesteia.

Este foarte important ca principalii actori ai educației, alături de cadrele didactice, precum și toți cei care au un cuvânt de spus în această privință să se implice în dez­baterea publică privitoare la învăță­mântul românesc, în procesul de reformare a educației. Tribuna Învățămâ­n­tului își deschide paginile tuturor celor care vor și pot să se pronunțe pe pro­blemele de maxim interes ale educației. Veniți cu toții în agora dezba­terii libere, pe care o constituie Tribuna Învăță­mântului (revista tipărită și cea virtuală), și exprimați-vă opinia! Tăcerea, blazarea, indife­rența nu duc la nimic bun, ci susțin și perpe­tuează criza educației și a școlii. Împreună – cadre didactice, elevi, stu­denți, părinți ș.a. – putem ajuta învăță­mântul românesc, îl putem face mai bun, mai eficient, mai performant. Scrieți-ne și vă vom publica! Ne vom întâlni în paginile Tribunei, pe site-ul acesteia sau pe Facebook, în cea mai mare dezbatere publică a educației din România!